Pentuinfoa / Suunnitelmia – Info / Future Plans


Seuraava pentue suunnitelmissa syksyllä 2020  ja/tai alkuvuodesta ja 2021. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää. 

Huom! Tällä hetkellä on pentujen kysyntä huomattavasti suurempaa, kuin pentuja syntyy. Näin ollen omaa pentua kannattaa varautua odottamaan. Vastuuntuntoinen kasvattaja ei pennuta pelkästään kysynnän kasvun vuoksi, vaan jokainen pentue on pitkälle harkittu ja jalostuksellisesti mietitty. Arvostan perheitä, joissa ollaan motivoituneita koiran hyvään perushoitoon. Turkinhoito on asia, johon pitää panostaa sekä aikaa että rahaa (oikeat välineet kotiin, trimmaus n. 2kk välein jne.), vaikka kyseessä olisi näytelyissä käymätön kotikoira. Cockerin säännöllinen ja oikeanlainen turkinhoito on koiran perusterveydenhoitoa, jota ei saa laiminlyödä.

Kantelettaren pennut luovutetaan omiin koteihinsa rekisteröityinä, sirutettuina, loishäädettyinä, eläinlääkärin tarkastamina ja piloille lellittyinä 🙂

Pennut kasvavat kotioloissa – arjen keskellä – ja tottuvat pienestä pitäen tavalliseen arkielämään ja toisiin lemmikkieläimiin.

Pennun hintaan sisältyy:

– ALV 

– monipuoliset kirjalliset ”käyttöohjeet”

– runsas pentupakkaus

– kasvattajan tuki koko koiran eliniän

– ensimmäiset trimmaukset maksutta ja opastus turkinhoidon saloihin (jatkossa tarjoan kasvateilleni trimmaukset edulliseen kasvattihintaan)

– korvaan taipumuskoemaksun kaikille SPA1 -tuloksen saaneille kasvateilleni

 

1455976_802815016446647_1580422377115977490_n

 (Huom! En myy pentuja osamaksulla)